Model A – Opadvendte Væglamper
Væglamper på arm hvor lygtehovedet sidder ovenpå armen. Denne type bruges hvor lampen skal monteres i normal højde. Bemærk at lyskilden sidder i bunden.

Model F – Nedadvendte Væglamper
Væglamper på arm hvor lygtehovedet sidder nedenunder armen. Nedadvendte typer bruges hvor lamperne skal placeres højt – eller ved trappe som f.eks er forskudt i forhold til flisegang etc. Denne type passer også fint ved nedgang til kælder. Bemærk at lyskilden sidder i toppen.

(S) – Små Væglamper Væglamper
som sidder helt tæt til væggen, benyttes de steder hvor væglamper på arm er for markante. De bruges også på steder med megen og eller trang passage, eller som markeringer langs bygninger.

Model D1 & D2 – Have- og Portal Lamper
Disse typer benyttes langs gangarealer, i bed, på portaler eller en mur. Ved montage langs gangarealer bruges de som markering og oplysning af arealet, og på portaler og mur som markeringslys.

Model D3 & D4 –  Bed- og Havelamper
I haven, bed og langs gangarealer er disse typer velegnet. De bruges på steder hvor man ønsker en lidt højere markering af et gangareal, oplysning af et bed eller som fritstående portal ved indgang til hus eller have.

Model E1, E2 & E3S – Stolpe Lamper
Stolpe lamper med et, to eller tre lygtehoveder. Stolpen kan højde reguleres efter højden til huset eller i forhold til stedet hvor den skal stå. Reguleringen bruges også hvis man har flere lamper og måske ønsker en ret linje af belysningen i landskabet. Disse typer bruges langs en allé, som markering af en indgang og et gangareal. Står fint som en selvstændig skulptur i haven og giver lys ved bed, bænk osv.