Hos Noral fokuserer vi udelukkende på udendørsbelysning. I over 40 år har vi udviklet udendørslamper til klassiske miljøer og siden 1983 har Noral været repræsenteret i Danmark.

Klassiske udendørslamper fra Noral findes i private haver, i parker, langs veje og i boligområder. Armaturerne er opsat i varme ørken klimaer, på forblæste kyster med salt og havgus, i sne og kulde – og de består år efter år !

Noral har sine rødder i solide håndværkstraditioner, og er i dag en moderne industrivirksomhed, som fokuserer på kvalitet frem for alt. Alle produkter fremstilles i Sverige og alle led i virksomheden – fra udvikling til levering kendetegnes ved ansvarsbevidst kvalitetscertificering og kompetenceniveau.

Hvorfor er Noral´s kvalitet unik ?
Forskellige klimaer og miljøpåvirkninger stiller store krav til armaturerne og deres overflader. Vi benytter en teknik, som kaldes en polyseal-behandling.
Denne overfladebehandling gør, at vi opnår ekstra stor beskyttelse mod korrosion.
Samtidig er det vigtigt at bruge rene materialer i produktionen, således at overfladen på det enkelte armatur er 100 % renset og rent inden det behandles.

Der ydes 10 års garanti mod korrosion i overfladen, og 5 års garanti mod materialefejl i kupler, samt 2 års garanti mod fejl i elektriske komponenter.

Familie koncept

Flere af modellerne i vores program har et design som gør, at de kan kombineres med hinanden. Dette betyder at du kan vælge det samme design – det samme armatur bare i forskellige størrelser. Samtidig kan alle modeller leveres i forskellige montage muligheder.

Kupler
Alle armaturer fra Noral er udstyret med kupler, som er lavet i en del. Dette gør dem lette at montere og rengøre. Samtidig giver de en effektiv tætning af armaturet.
Kuplerne er fremstillet af polykarbonat, som er et slagbestandig materiale og regnes for at være vandalsikker. Vi bruger polykarbonat af høj kvalitet, som er UV stabiliseret – hvilket vil sige at det er tilsat et stof som gør at de enkelte kupler er bedre til at modstå ultraviolet stråling fra solen og lyskilde.

Download katalog fra 2011